Det här är en väldigt uppskattad kycklingrätt som jag gjort flera gånger iolikavarianter. Att tillsätta bacon ger bra sälta och kräver egentligeninte så mycket extra kryddor även om jag gillar att "hotta" till det lite med chili och vitlök
Dela kycklingfiléerna på mitten, så du får dem hälften så tunna. Finhackavitlöken. Bryn kycklingeni smör, lite åt gången, så den får färg på båda sidor men ej blir genomstekt
Idag blev det en jättegod söndagsmiddag, kyckling med champinjonsås. Kycklingfileér, en per person. Såsen gjorde jag som jag brukar, idag med färska champinjoner eftersom jag hade det hemma, men ta den svamp du gillar och har tillgångtill
Lågtemperard kyckling med champinjonsås. Häromdagen testade jag tillaga hel kycklingi ugn på låg temperatur, denna typ av tillagning gör att köttet blirväldigt mört och saftigt
KYCKLING MED CHAMPINJONSÅS. Champinjonsås. I många former trivs det sköna, och det goda med. Här har vi lagat en finkycklingrätt med champinjoner och persiljaikombination
Kyckling. Vi älskar det thailändska köket i vår familj och denna rätt är helt klart favoriten. Börja med att skära kycklingen samt alla grönsaker imindrebitar
Denna kycklingfile grytan är inte alls svår och går snabbt att röra ihop. Efter en skön förmiddagi pulkabacken, rosigakinder och små frusna näsor var det dags att gå hem och göra middag
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.