En ny matidé från Husmor Lisa och perfekt när du har restslattar från glöggfesten. Har en massa olika delar av ekologiskt Roslagskött i frysen och kom då på idén att det skulle vara gott med ett rykande varmt långkok nu i kylan, kryddat med lite juliga smaker
rör ihop grädde, chillisåsoch dragon i en skål, vispa upp så det blir lite krämigt. rör ihop grädde, chillisåsoch dragon i en skål, vispa upp så det blir lite krämigt
Gör så här. Skiva kasslern och varva med ananasskivorna i en ugnsfast form. Vispa i en skål samman grädde med chilisås, sweet chilisås, ananasjuice och kalvfonden
Receptet hittade jag på bloggen "Två små kök" och tyckte det lät riktigt gott och spännande. Köttet fick ligga i marinaden i ett dygn och det blev otroligt gott och saftigt kött
Krydda med salt och peppar. Skala ochhacka lök och vitlök, tärna moroten och strimla sellerin. Tillsätt fänkål, rosmarin, lagerblad, tomatpuré, vin och fond