Bröd

Bröd

Brytbröd med kvarg

Brytbröd med kvarg

Grädda brytbröden i 15-20 minuter i mitten av ugnen. 5 dl mjölk 3%. 11 pkt färsk jäst. 12 msk sirap. 11,5 tsk salt
Ett fantastiskt gott bröd

Ett fantastiskt gott bröd

Ingredienser 1 sats 2 satser 3 satser 4 satser 5 satser 6 satser 7 satser 8 satser 9 satser 10 satser 11 satser 12 satser 13 satser 14 satser 15 satser 16 satser 17 satser 18 satser 19 satser 20 satser Deg 5 dl vatten , fingervarmt 1 dl mjölk 25 gram jäst , 1/2 paket 2 tsk salt 1 msk honung , eller strösocker 12,5 dl vetemjöl , + mjöl till utbakning Köp receptet
Frukostbröd med havre

Frukostbröd med havre

Ingredienser Portioner. 16 st 5 dl fiberberikade havregryn 2 dl grovt rågmjöl 1 dl rågkross 1 dl hela linfrön 2 tsk salt 7 dl vatten eller mjölk 2 msk olja 50 g färsk jäst 8 dl vetemjöl Lägg till i inköpslistan