Ingredienser Portioner. 4 4 portionsbitar laxfilé (à ca 150 g) 4 dubbla folieark salt och svartpeppar 2 msk smör 4 msk hackade örter t ex dill, persilja, gräslök eller körvel Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kryddor på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3- 80 g Mer info Ladda kupong
Knaperatekt rökt sidfläsk och gärna från Vindelns rökeri är otroligt gott till fiskrätter och blir liksom en extra liten krydddetalj som ger rätten lite lyxkänsla
Slå över matlagningsvin och vatten, tillsätt fiskbuljongtärning, låt koka i 5–10 minuter. Skär fisken i mindre bitar (2*2cm), tärna zucchinin grovt och strimla fänkål och tillsätt dem till grytan. 2 Knorr fiskbuljongtärning. 250 g vit fisk som torsk/gös