Ni som läser min blogg regelbundet vet ju hur mycket jag gillar enkel och snabblagad vardagsmat. Detta receptet på Ajvarkyckling hittade jag hos min ständiga inspirationskälla för vardagsrecept -Sara som har den fina bloggen Vardag
Måndag och ännu en strålande vacker dag ute. Dagen recept är ett riktigt "rest-tips". Denna svängde jag nämligen ihop av sådant jag hade hemma i kylen, lite rester av en tidigare pastamiddag
Stek kycklingen i ugn om den inte är färdiggrillad och stek champinjonerna i lite smör/olja i panna. Blanda grädden och kryddan (efter smak) och häll sedan grädden + champinjonerna över den nästan färdiga kycklingen och ställ sedan in i ugnen i 200 grader ca 10 minuter
Blanda ihop marinaden och låt kycklingen få dra i den minst 30 min. Stek kycklingen (med marinaden) i ugnen i 225° i 20-25 min tills köttet är väl genomstekt
Pepperoni pizza, Viktväktarna. Eftersom att jag fick förfrågan om recept både här på bloggen och per mail, så täknte jag att jag ger er de, såhär lagom till fredagsmyset
Hallå där. Det var ett tag sedan jag la upp nått på bloggen. Men idag lagade vi ett recept från tidningen Elle mat & vin som jag bara måste dela med mig
2 portioner5 ProPoints/port300 g potatis1½ dl mat extra,4%1 vitlöksklyfta½ liten gul lök eller en bit purjolök½ dl riven ost, max 12%pepparsaltSkala och skiva potatisen tunt