Skiva fiskfilén, lägg i form och strö över dillen. Slå det över fisken. Favorit i repris. Den här är grymt god, så har ni missat den får ni åter chansen att prova på den
Vi fortsätter att prova nya recept och denna fiskrätt var en jättegod kombination. Hetta upp 1 msk smör i den använda stekpannan och bryn fisken på medelvärme 1-2 min per sida, eller tills den är klar
Gör såhär. Värm ugnen till 200°. Tvätta och strimla purjolöken. Lägg purjolöken i botten av en ugnsform. Skär laxen i portionsbitar, ta bort skinnet, och lägg över purjolöken
Huvudrätten i lördags bestod av en otroligt saftig torskrygg (allt beröm till Patrik för det var han som lagade fisken), en rotfruktspytt som smaksatts med kycklingfond och en grymma fisksåsen jag har bloggat om tidigare
Kummel är en fisk som jag inte tillagar så ofta men den är riktigt trevlig och tillsammans med lite goda tillbehör blir detta en härlig färgglad måltid