Dessa små biffar är superenkla att göra och är ett lite roligare alternativ till vanlig lax i ugn (även om det är extremt gott också) Man kan även göra dem lite större och ha dem som fiskhamburgare
Fisk och Skaldjur. Lax med basilika- och fetaosttäcke. 29 juli 2015, 10. 16. Något som är så underbart enkelt att det bara skriker sommarmat oavsett om det regnar eller solen skiner är väl ändå ugnsbakad lax
Lägg torsken i en kastrull och häll i vatten så att all fisk täcks av vattnet. Om man använder torskfiléer lägger man i dem hela i kastrullen, använder man djupfryst torsk kan man dela "fiskblocket" i fyra delar innan man lägger ned fisken i kastrullen
1 fiskbuljongtärning. 1 fiskbuljongtärning citronpeppar. Måndag = Meatfree Monday. Efter att ha ätit en god vegetarisk lunch så blir det nu lax med goda såsen till middag
Denna vecka tänkte jag köra en temavecka här på bloggen. Temavecka lax närmare bestämt. Kommer att bjuda på några av mina laxfavoriter som lagas ofta här hemma så häng gärna med
Gör såhär. Värm ugnen till 200°. Tvätta och strimla purjolöken. Lägg purjolöken i botten av en ugnsform. Skär laxen i portionsbitar, ta bort skinnet, och lägg över purjolöken
Lägg tinade fiskbitar i en smord ugnsform. Fördela blandningen på fisken och strö på mandelspån. Stek i 225 grader ca 20 min, eller tills fisken är vit och fast igenom
Skölj och torka fisken. Häll blandningen över fisken och bre ut den jämnt. Krydda med 1 tsk salt och 1 krm peppar och lägg fisken på ett ugnssäkert fat. Stek fisken mitt i ugnen 1215 minuter. ca 800 g Fiskfiléer (gös
I går hade jag en vän på kvällsmat som jag inte träffat på väldigt länge. Säkert 1,5 år. Tiden går snabbt och vi har försökt träffas några gånger men inte riktigt fått till det