På senare dar har jag börjat laga mat med inspiration från det asiatiska köket allt oftare. Jag är ju som sagt lite svag för både starka och sötsura smaker så det passar mig perfekt
Eftersom jag vanligtvis missar Malmöfestivalen får jag inte längre min årliga fix (och eftersom jag heller inte hänger så mycket på västkusten på somrarna där man kan köpa dem i kiosker som nattamat – hur grymt är inte det
Mango chutney och curry är så gott - här blev det en variant med babyplommontomater. 4 portioner 600 gram kycklingfilé 2,5 dl grädde 1 dl mango chutney 2-3 msk chilisås 2-3 tsk curry (eller efter smak) babyplommontomater eller körsbärstomater, ca 200
En måltid med gnocchi, smör, tomater, mozzarella och basilika kan ju bara bli en sak. var noga med att använda en stekpanna där maten inte fastnar, annars blir det mest gnocchi-mos av alltihopa (ja, det hände mig)