Ni vet Pinocchiotårta. Glömmingtårta. Brittatårta. Ja, kalla den vad ni vill. Men oftast gör man den i långpanna, delar den på mitten och fyller med grädde och bär och bjuder på när det är stora kalas på gång
Hej igen. Ni tror väl inte att vi firade födelsedag igår utan någon form av tårta eller bakelse också. Jag visade ju er pannkakstårtan som jag gjorde förra året till Viktor på hans födelsedag och han tyckte den var så god så jag körde lite på samma spår i år igen
Hej på er,. För en tid sedan kände jag att det faktiskt var dags att gå igenom alla bilder jag har tagit, ibland glömmer man ju bort ett par bilder och så dröjer det innan recepten publiceras… Vet ni, jag har över 100 grejer jag inte bloggat om än
Het bananchoklad dryck. När jag tittade på mina småkillar och deras rosiga kinder, kände jag ganska snabbt att jag ville lyxa till deras eftermiddag lite
29 Dec. 14. 53. Chokladbollar med nutella. 0kommentarer. Har sett flera andra som testat att fylla chokladbollar med nutella så nu var även jag tvungen
Dottern beställde fika när hon kom hem från Borås och då blev det en cheesecakepaj med jordgubbar. Botten225 g digestivekex75 g smält smörFyllning600 g Philadelphia ost1,5 dl socker1 tsk vaniljsocker3 äggGarnering2 dl creme fraiche2 msk florsockerJordgubbar Chokladkulor LindtFinfördela kexen i en matberedare och tillsätt smöret och kör till en slät blandning
Hej igen. Desserten på Nyår satt som en smäck. Det godaste jag ätit på länge faktiskt. Receptet finns att hitta lite var stans på nätet så jag vet inte riktigt vem som uppfann det
Sitter och googlar efter tips på vad jag kan bjuda på som dessert till nyår. Ramlade över det här receptet, låter både gott och festligt med den rosa färgen
Nyårsafton närmar sig och förväntningarna är som alltid höga, godaste maten ska serveras i vackraste klänningen, finaste champagnen ska drickas med de bästa vännerna och man ska vara på sitt allra soligaste humör
Jag kunde inte hålla mig länge från att börja använda mina polkagrisar. Idag efter jobbet knåpade jag ihop en fluffig kräm med vit choklad, grädde och polka med en knaprig kakbotten