Nyttigare piroger med olika fyllningar Finfördela jästen i en bunke. Ljumma mjölken till 37º C. Rör ut jästen i lite av mjölken. Tillsätt resten av mjölken, oljan och saltet Matklubben.nu
Kanelbullar med mandelmassa Jag brukar klippa mina bullar när de ligger i bakformarna, så de får ett litet roligare utseende, även detta lärde jag mig av min fars fru Matklubben.nu
Kycklingpiroger med smak av Thailand Börja med att fräsa lök, vitlök och timjan i oljan. Löken ska bli mjuk, men inte brynt. Tillsätt hälften av curryn och rör om, tillsätt mer olja om det blir torrt Matklubben.nu
Piroger med vegetarisk fyllning Grönsakspiroger. ca 10-12 st. Pirogdeg. 50 g jäst. 50 g smör. 2 dl mjölk. 1 tsk salt. 2 ägg. ca 9 dl vetemjöl. Fyllning Mat
Pilliga underbara piroger Varför gör man så sällan piroger. För egen del så finns det någon skum känsla av att det är bökigt att göra piroger (eller AnnaMarias matblogg