Jag är morgontrött i vanliga fall, och inte blir det bättre av att jag just nu, sen en vecka tillbaka, inte äter mina post-op mediciner inför provtagning nästa vecka
Jag hittade detta receptet i en tidning och fick lust att baka det. Jag tycker att det är smidigt att baka bröd som inte ska jäsa, utan där ingredienserna bara ska röras ihop till en smet
När det tillkom en gjutjärnsgryta till köksutrustningen efter jul så var jag såklart tvungen att prova på att baka det omtalade brödet som inte behöver knådas
Värm mjölken till max 37°. Smula ner jästen i en bunke, tillsätt mjölken och rör så den löser sig. Tillsätt sirap, smör-&rapsolja, 1 tsk fänkålsfrö, anis, rågmjöl och vetemjöl
Här kommer ett recept på riktigt saftiga och goda tekakor som ni måste testa att baka i helgen. Tekakorna bakade jag på en bas av gröt och det är det som gör dem så saftiga