Detta är min egenkomponerade pannacotta tårta denna är smaksatt med ICAs sockerfria flädersaft. men man kan byta ut denna med den saft du önskar med eller utan socker beroende på om du äter sockerfritt eller inte
Jippie jag har haft över 100 000 besök på bloggen tusen tack alla läsare så glad jag blir. ). Detta firas med ett recept på min tårta jag hade när jag fyllde 40
Ta ut ett hål i mitten och lägg rågkakorna på en plåt med bakplåtspapper. Smula jästen i en skål. Smält smöret och tillsätt mjölk och vatten och värm till 37°
Smula sönder jästen i en bunke • Smält smöret, tillsätt mjölkenoch värm till 37° • Rör ut jästen i lite av degspadet • Tillsättresten av spadet tillsammans med salt, sirap, kummin,rågmjöl och vetemjöl • Arbeta ihop till en smidig deg och låtden jäsa övertäckt i cirka 30 minuter
Smula jästen i en skål. Tillsätt vattnet och rör tills jästen lösts upp. Klicka i mjukt smör och tillsätt sirap, ättiksprit, salt, rågmjöl och det mesta av vetemjölet
Brödskivorna formas till rundlar med hjälp av ett glas som trycks genom brödskivorna. Hacka dill, gräslök, rödlök och blanda samman med majonnäs, vispgrädde och kaviar
4 Rågkakor. 4 Rågkakor. “Barnens favorit” har jag skrivit i marginalen av detta recept. Och det blir en väldigt barnvänlig konsistens på detta bröd, jag skriver inte svampigt, men mjukt och gosigt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.