Helgen har hittills resulterat i flera goda brödbak och just det här brödet blev bara för gott. Honungen i kombination med valnötterna och aprikos, ett bättre bröd helt enkelt
Varje eller varannan lördag bakar jag glutenfritt bröd till dottern. Brödet bakar jag på rårismjöl och receptet har jag hittat hos Kjersti som bakar massvis med goda glutenfria bröd och andra smarriga glutenfria bakverk
Jag använde dessa nötter i mina snickers. Denna påsk kommer det bli lite nyttigare godis i äggen. Första godiset är nu gjort och det blev en variant av snickers
Om någon undgått att förstå det så kan jag säga det igen. jag älskar bröd. -) Gärna bröd som är enkla att göra och som inte kräver timmar av jäsning och knådning
Jag fick en önskan från en läsare som ville laga glutenfria havreflarn och idag har jag bakat det. Har ett litet dilemma bara nu när jag skulle till och skriva receptet här till er
Det här är en kaka som bringer tillbaka minnen. Min mamma har bakat den här många gånger, en riktig klassiker runt om i landet men också hemma i huset när vi var små