Skiva fiskfilén, lägg i form och strö över dillen. Slå det över fisken. Favorit i repris. Den här är grymt god, så har ni missat den får ni åter chansen att prova på den
Det var ett tag sedan det var fisk här på bloggen men nu så, nu kommer det. Fisken är inbäddad i mild chilisås som de flesta, till och med de allra minsta, gillar
Smörj en ugnsform och lägg i fisken. Bred ut blandningen över fisken. Det jag till slut gjorde idag var att kolla på baksidan av fiskpaketet och bestämde mig för att prova Findus eget recept
Skär fisken i portionsbitar och lägg dem på pappret. Klicka sedan smöret på fisken och stäng paketen. Under tiden som fisken tillagas så kan ni börja steka hackad lök och potatis i rikligt med smör
Salta och peppra fisken. Ta ut formen och häll av fiskspadet i en bunke. Blanda mjukost, creme fraiche, morot, citronskal och crabstick tillsammans med fiskspadet, smaka ev
Låt det koka upp och lägg ner fisken. Dela fisken i 4 portionsbitar och salta dem. Låt fisken sjuda i såsen på svag värme i 6-7 min utan lock. 600 g fiskfilé
Ibland serverar jag en LCHF-variant där jag byter potatismoset mot blomkålsmos, men idag fick barnen brinnande kärlek enligt dansk modell med mycket kolhydrater medan maken och jag åt en återkommande god och enkel fiskrätt med smak av bacon, parmesan och gräslök