Goda formbullar fyllda med vaniljkräm. Ca 40 styckenDeg200 g margarin2 ägg2 dl ljummen mjölk50 g jäst1 dl strösocker1 krm salt1 rågad msk vaniljsocker8-10 dl vetemjölFyllning2 dl tjock vaniljkräm av pulverca 50 g mjukt smörGarnering1 uppvispat äggpärlsocker och hackade nötterSmält margarinet och låt det svalna
Ingen kan väl ha missat att det är kanelbullens dag på lördag 4/10. Jag tycker man borde kalla den dagen för ”Bullens dag” istället så man kan få äta andra bullar än bara kanel
Det var ett tag sedan som jag bakade småkakor men när jag hittade detta receptet kunde jag inte låta bli, det lät så gott och kakorna var ännu godare än jag trodde
Nu är jag tillbaka igen. Var ett tag sen som jag uppdaterade bloggen. Men nu är jag tillbaka. ). Här kommer ett recept som jag hittade på Jennys matblogg som jag bakade till morsdag