Jag tänkte att jag skulle lägga till en kategori här på bloggen som heter ”Veckans bröd”. Detta kan vara en gammal goding eller ett nytt experiment, men ett gott bröd som jag tror kommer gå hem hos er alla
Värm mjölken till fingervarmt, 37°C. Smula ner jästen i en degbunke som rymmer ca 3 liter. Häll över lite av den ljumma degvätskan och rör tills jästen löst sig helt
DAGENS RECEPT 14-06-11. SNABBA KAFFEBULLAR. Här är ett recept på bullar som du kvickt och lätt bakar och serverar till eftermiddagskaffet eller kanske till ett glas saft
Där kom det. Ett blogginlägg med pumpa eller butternut squash så här på höstkanten. Jag vet inte om ni minns det men för några år sedan kunde jag för inget i världen hitta den här ljuvliga butternut squashen någonstans
Hittade detta grymma recept på nyttiga kakor hos som jag tänkte testa imorgon. Blev lite kär i hennes blogg och alla recept, så måste passa på att tipsa om den
Lättbakade mandelkakor som passade utmärkt att toppa med grädde och bär. Går att frysa och perfekt att ha hemma om man får spontan besök eller bara blir sugen på något gott
Smöra en liten form ca 16 cm i diameter och bröda med kokosflingor. 2 dl mandelmjöl / almond flour1 msk kokosmjöl / tbsp coconut flour2 msk kakao / tbsp cacao powder 0,75 dl sötströ / erythritol 1 krm vaniljpulver / 1 ml vanilla powder 1 nypa salt / pinch of salt50 g hackad sockerfri mörk choklad / chopped sugarfree dark chocolate 1 dl hackade valnötter / chopped walnuts50 g smält smör / melted butter2 ägg / eggs2 msk grädde / tbsp heavy creamKokosflingor till formen / coconut flakes to the panSätt ugnen på 175 grader