”Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Cervera och KitchenTime”. Idag åt vi påsklunch. Vi hade lagt lammsteken i sous vide på 65 C igår och när den gått i över 24 timmar var det dags att avnjuta den
Hej. Potatisgratäng är så gott, eller hur. För att få den extra krämig och god förkokar du den skivade potatisen i kastrull innan du gör klart den i ugnen
Måste säga att jag är riktigt nöjd med min start på 2019. ). Det mesta som jag har lagat har varit helt vegetariskt eller med fokus på grönsaker med fisk eller fågel som tillbehör
Ibland vet jag inte hur jag lyckas. Sluta jobbet, gå på bolaget, handla mat, komma hem, löpträna, slipa bänkskivorna till stekhällen, olja in samma bänkskivor, lägga tillbaka plåten under utekaminen, och sedan göra rent grillen på in- och utsida
Den senaste tiden har jag börjat använda sous viden mer även till vardagsmaten. Det är inte längre bara de lyxigare råvarorna som får bada när väl helgen kommer