Jag har skrivit om det förr och skriver det igen. Sötpotatis är något av det godaste som finns. Det är en så himla skön rotsak eller ja det är egentligen en ört om man ska vara helt korrekt
Han fortsätter leverera, den där Mannerström. Eller, nja, rättare sagt så är det den där Mårtensson som fortsätter med leveranserna, Mannerström står för kokboksutgivningar och inspiration
Hög fin luft, solsken och ledig söndag. I kylen låg några trattisar och ropade på att få bli uppätna. Så det fick bli Wallenbergare men fint mos, lingon och skirat smör till söndagsmiddag
Alla mina söta recept hittar du HÄR >>. Idag ska ni få ett riktigt gott äppelrecept av mig. Barnen behöver fika att packa med sig till både skolutflykt och idrottsaktiviteter så jag passar på att baka en riktigt smaskig äppelkaka som ska packas ner i deras väskor
En god majonnäs är inget man köper, det är något man gör själv. För hemgjord är betydligt godare än den som säljs, den kan göras av dina favoritingredienser och dessutom blir den hemgjorda billigare nästan oavsett vilka ingredienser du använder
1 helt ägg + 1 äggula (ta två äggulor om de är små ägg)2 dl rapsolja 1 tsk vitvinsvinäger1-2 tsk dijongsenapSalt och vitpepparKnäck äggen i en hög mixer-bunke (sån hög rund ni vet)Häll över oljan och resterande smaksättningar
Meat-free Monday igen och vegetariskt blir ju mer och mer populärt överallt. Det är verkligen en stark trend, vilket man kan förstå då det är bra både för miljön och för plånboken