Måndag hela veckan känns det lite som, så därför passar jag på att bjuda på ett recept på en lättlagad sallad så kan du testa något nytt för att få lite variation i matekorrhjulet
Så här på hösten är det så gott med allt färskt som vuxit i trädgårdar, på ängar och i skogen. På Jämtens marknad köpte jag rödgul trumpetsvamp av några driftiga thailändskor, som jag gjorde riktigt god soppa av
Hej,. igår gjorde jag något som var super gott, palsternackspure. SUPER säger jag bara. ni måste testa. Till det serverade jag min vanliga lax i ugnen som Vincent bara älskar
Nu tar jag en lite paus i städandet. Jag var duktig och beslutade mig för att röja i tvättstugan, som även har agerat förråd ett alldeles för långt tag, istället för att baka
Sätt ugnen på 150 grader, lägg ett smort bakplåtspapper i en vanlig långpanna. Börja med botten. rör smör och socker poröst, blanda ner en äggula i taget och tillsätt sedan mjöl , mjölk och bakpulver
Låt oss först börja med att gratta skånepågen Robin till vinsten i melodifestivalen. Mårtenssons är väldigt nöjda med resultatet, för även om Yohio blev vår favorit så blev Robin vår andrahandsfavorit
Korv är enkelt men gott. Och det är inte dyrt heller att tillaga det. Så idag funderade jag helt enkelt vad jag skulle göra och då blev det Korvstroganoff med bacon
Eftersom varken jag eller maken gillar vanlig pajdegsbotten så brukar jag antingen göra en annorlunda, lite mer brödliknande, pajdeg som innehåller bakpulver eller så utesluter jag helt enkelt degen och gräddar bara fyllningen i formen
Äppeltosca1. Sätt ugnen på 175 grader. Smält smöret och låt det svalna. Vispa ägg och socker luftigt. Blanda i mjöl och vaniljsocker och rör till sist i det smälta smöret
300 g krusbär - mina kom direkt från frysen. 1 dl fullkornsrisflingor - mina kom från Spielberger, men det finns också av andra märken. 300 g krusbär - mina kom direkt från frysen. 1 dl fullkornsrisflingor - mina kom från Spielberger, men det finns också av andra märken