I detta recept använder jag mig av kycklingfilé, i ursprungsreceptet används schnitzel. 4 kycklingfilér1 dl vetemjöl1 ägglite vatten2-3 dl panko ströbröd3 msk sesamfrön, gärna blandade svarta och vita. 4 kycklingfilér
Smördegsinbakad kyckling med vitlökost & västerbottensås. Lägg kycklingen åt sidan för att kallna. Dela på smördegen i lagom stora bitar till att göra ett litet paket med kycklingen i
Strimla kyckling och stek den nästan färdig och ställ åt sidan. Lägg i kycklingen nu och blanda. Häll nu grädden över allt och dela mozzarellan i bitar och blanda med kycklingblandningen
Skär kycklingfilén i strimlor och baconen i bitar. Bryn kycklingen och baconet, salta och peppra. Créme fraiche, grädde, ost, chilisås, paprika, pressad vitlök och kycklingfond och krydda med salt, peppar och chilikryddan
4 pers3-4 kycklingfiléer 2 msk riven färsk ingefära3 rivna vitlöksklyftor1 tsk chiliflakes ( Santa Maria)3-4 msk honung2 msk soja3 msk oljaBlanda ihop marinaden och dela kycklingköttet i bitar, lägg i och låt ligga och dra i en timme. 3-4 kycklingfiléer 2 msk riven färsk ingefära