Smält matfett sakta på mycket svag värme i en kastrull. Låt det svalna något. Koka vatten, vinäger, lök, persilja och peppar i en liten kastrull utan lock tills ungefär hälften av vätskan återstår
Ärtpurén, som bland annat innehåller parmesanost och vitlök, är något extra. Till ärtpurén åt vi Findus lättpanerade fiskfiléer, vilka vi verkligen kan rekommendera
Visst är det väl skönt med okomplicerad mat med rena smaker. Jag drar lätt iväg och lägger till ingredienser för att få med så mycket gott som möjligt men den gyllene regeln för de flesta kockar är att less is more
många översteker kyckling med rädsla för salmonella, men med en temperatur över 70 grader så är den risken inte längre aktuellFör mina stora kycklingfiléer tog det ca 15 minuter att nå en innertemperatur på 72 graderLägg dem nu på några lager folie och linda in precis som med oxfilénLåt kycklingen kallna i sitt paket
God kväll på er. Här hos oss fortsätter sjukstugan, barnen är riktigt krassliga. Vincent har ju nästan aldrig varit sjuk innan, men den här gången klarade han sig inte
Recept. Gäst. fre, 2013-07-19 08. 45. 10min. (0). Skala päronen och dela dem i 2 delar stek alla 4 delar i smör i stekpanna häll över socker och rör omtillsätt Romen (använder själv StråRom 60 %)Låt puttra en halv minut och tänd sedan eld med en tändstickaLåt elden slockna eller släck den med ett lockservera genast till glass eller grädde och det blir en härlig kola sås med romsmak som passar alla smaklökar