Grytor

Grytor

Currykyckling med ris

Currykyckling med ris

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner Kycklinggryta 1 st rödlök(ar) 1 st röd paprika 1 msk rapsolja 550 gram strimlad kyckling 2,5 msk gul curry 1 tsk paprikapulver 3 dl vispgrädde 1 dl crème fraiche 1 msk kycklingfond 0,5 msk japansk soja 1 krm salt 1 krm svartpeppar Tillbehör 3 dl basmatiris , 4 port
Kycklingwok med grönsaker

Kycklingwok med grönsaker

4 kycklingfiléer, ca 450 gram. 1Marinad. 1 klyfta vitlök. 10,5 röd chilifrukt. 12 msk hackad ingefära. 11 tsk sesamolja
Renskavsgryta

Renskavsgryta

Ingredienser Portioner. 2 1 pkt djupfryst renskav (à 240 g) smör till stekning 1 hackad gul lök 100 g ljusa kantareller (eller champinjoner i skivor) peppar från kvarn salt 5 krossade enbär 1 msk svart vinbärsgelé 2 dl vispgrädde hackad persilja till servering Lägg till i inköpslistan
Renskav med champinjoner och lingon

Renskav med champinjoner och lingon

Ingredienser Portioner. 4 1 gul lök 200 g champinjoner 2 msk olja 1 tsk timjan salt svartpeppar 240 g renskav eller Mifu (240 g skav motsvarar 250 g naturell mifu) 1 msk olja 2 dl köttbuljong (vatten och tärning eller fond) 2 dl laktosfri vispgrädde 1/2 msk svartvinbärsgelé Till servering kokt potatis 1 dl lingon hackad persilja Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kryddpåsar 10 % rabatt Santa Maria 0,5-130 g Mer info Ladda kupong