Gör så här. Börja med pajskalet. Dela smöret i bitar och lägg det tillsammans med mjölet i en skål. Arbeta degen tills den blir smulig, tillsätt kvarg, fond och salt
Halloj, här är vi, livs levande och tillbaka från ett kort juluppehåll. Vi hade tänkt hålla oss från datorerna så mycket som möjligt de senaste dagarna och det gick väl hyfsat bra ända fram tills i går kväll
Peppar, peppar. Fast inte i bemärkelsen att häva otur genom att ta i trä, utan i en helt fantastisk gryta med massor av goda smaker från fem sorters peppar, bacon, purjolök, grädde och crème fraiche
Egentligen borde all köttfärssås vara slökokt/långkokt. Att försöka göra en god köttfärssås snabbt är bara dumt, för smakerna hinner verkligen inte gosa ihop sig som sig bör
Köttfärssås och spagetti är en rätt som du flesta gillar, stora som små. Den kan varieras i det oändliga och här kommer en variant med italienska smaker
Hejsan på dejsan denna söndag. Och säkert inte vilken söndag som helst för flera av er, vad vi har förstått så är det en hel del som börjar jobba i morgon efter en skön semester
Tekakor som blir luftiga och smakar alldeles förträffligt. Ingredienser till ca 20 st tekakor. 5 dl vatten2 1/2 dl havregryn50 gr margarin50 gr jäst2 msk socker1 tsk saltca 8-10 dl vetemjöl specialGör så här