½ tetrapack Kelda Thai soppa (2,5 dl). 240 g kokta nudlar. Strimla kycklingen (eller häll i chicken fillet påsen) och bryn den i lite olja eller Fry easy (sprayolja)
Jag bara älskar kyckling och kan äta det flera gånger i veckan. 500 g kycklingfilé, 4 portioner pasta, 1 purjolök, 2 vitlöksklyftor, 21/2 dl matlagningsgrädde 4 %, 1 dl Ajvar Relish, 1 tsk torkad timjan Gör så här. 2 vitlöksklyftor. 21/2 dl matlagningsgrädde
Måndag, ny vecka och nya möjligheter. Vi äter det oftast 1 gång i veckan, ibland 2 men rekommendationerna säger hela 3 gånger i veckan. Gratinera i 200 grader i ca 20 min eller tills fisken är helt genomklar. 2 men r. 200 grader. ca 20 min eller
2 gula lökar. ca 200 g färska champinjoner. 2 dl vatten. Låt grytan sjuda ihop under lock ca 20 min. 2 gula lökar. ca 200 g färska champinjoner. 2 dl vatten
2 portioner. 2 kycklingfiléer á 125 gram. 1/2 vitlöksklyfta. 1/2 msk chili sås. 1/2 msk soja. Sätt ugnen på 225°C. Sätt in mitt i ugnen ca 25 minuter. 12 p. 2 portioner. 2 kycklingfiléer á 125 gram 1 tsk olja. 1/2 vitlöksklyfta. 1/2 msk chili sås. 1/2 msk soja