Smula ner jästen i en bunke. Mortla saffranet tillsammans med sockerbiten. Smält matfettet, blanda ner saffranet i det varma matfettet och låt fräsa en minut under omrörning
Detta receptet la jag in på allergimat för ungefär ett år sedan om någon känner igen det. Att få till saftiga lussebullar kan vara en utmaning även om när man använder vanligt mjöl
Hittade ett recept som jag modifierade något först pga av ett misstag då jag tog rismjöl istället för durramjöl + hade i sånt som jag tycker om såsom frön och tranbärspulver
Det här brödet är så gott. Tusen tack för ett fantastiskt recept, säger jag till Nilla's Kitchen. Gå in på hennes blogg och botanisera bland många goda recept
ca 1 dl Oatlys iMat (ta gräddersättning som passar din allergi/intolerans). ca 1 dl Oatlys i. Årets vörtbröd är fixat – och detta blev ett mycket gott bröd – bättre än förra årets