Idag bjuder jag på en riktigt festlig och god middag. Rosastekt lammfilé och till det underbart goda rotfrukter toppade med chevre, honung och pinjenötter
Peppar, peppar. Fast inte i bemärkelsen att häva otur genom att ta i trä, utan i en helt fantastisk gryta med massor av goda smaker från fem sorters peppar, bacon, purjolök, grädde och crème fraiche
Mer midsommarmat. Potatissallad ca 10 portioner ca 1,5 kg Färskpotatis 1 rödlök 1 knippe rädisor Lite färsk basilika 1 påse ruccola 2 tomater 1msk dijonsenap en skvätt vinäger En skvätt olivolja Lite parmesan eller annan smakrik ost 1
Nu har jag varit på igen och fått inspiration. Jag är ju en riktig sucker för lövbiff och detta tyckte jag såg supersmaskigt ut, vilket det naturligtvis också var
Barnen och jag hade bakdag igår så nu ska ni få se vad vi gjorde. Ett recept om dagen får ni. Alice och Albin gjorde chokladbollar, Wilma gjorde Pollykaka, Pontus rischoklad och jag slog till med både äggfri drömtårta och jordgubbsdrömmar
Den här rätten tror jag alla vi känner blivit bjudna på hos oss någon gång. Det låter kanske tråkigt, men allt går att förbereda och det är så himla gott med ugnsrostade rotsaker