Jag verkligen älskar Pad Thai. Det är helt otroligt hur något som ser så simpelt ut kan vara så gott. Tanken att prova på att tillaga denna delikata rätt har legat och grott i mitt huvud ett bra tag, ett så bra tag att det var lite fara på taket att den nästan skulle ruttna
Sätt ugnen på 200°. Rör ihop ägg och mjölk i en bunke, tillsätt osten, salta och peppra. Häll smeten i en ugnssäker form och grädda i mitten av ugnen 15-20 min
En enkel och lättlagad pasta i tomatsås med grädde och ost. Denna rätt lagar jag de dagar jag vill servera middag snabbt utan att stå för länge i köket
Dela kycklingen i stora bitar. Skala lök och morötter. Skär morötterna i tunna slantar. Salta, peppra och bryn kycklingen i smör- och rapsolja i en stekpanna
Härliga smaker med inspiration från Asien. 250 gr Lax, rå eller gravad. 3 salladslökar, fint skivad. 1 kruka färsk koriander, hackad även stjälkarna (spar några blad för garnering)
Måndag och ännu en strålande vacker dag ute. Dagen recept är ett riktigt "rest-tips". Denna svängde jag nämligen ihop av sådant jag hade hemma i kylen, lite rester av en tidigare pastamiddag
Godaste vi har ätit på länge. Jag gjorde så mycket, men det blev ändå inte så mycket kvar. Hela familjen älskade verkligen denna rätt och den blev precis som på kinarestaurang
Kålen. 1. Strimla kålen halvgrovt. 2. Strimla löken fint. 3. Fräs löken och kålen i en kastrull. 4. Häll på grädden och mjölken så att det täcker, ta inte allt på en gång