Kakmonster

Kakmonster

  • 10 Recept
Fläderpannacotta med jordgubbar och mynta

Fläderpannacotta med jordgubbar och mynta

Här kommer ännu ett tips på en härlig efterrätt till midsommar. Receptet är från Mitt kök. Enligt receptet räcker det här till 4 portioner, men jag vill påstå att det räcker till fler
Frallor med soltorkade tomater och rosmarin

Frallor med soltorkade tomater och rosmarin

Frallor med soltorkade tomater och rosmarin. Publicerad 2016-06-14 14. 02. 30 i Allmänt,. I går bakade jag några väldigt goda frallor med soltorkade tomater och rosmarin, passar lika bra till frukost som till att tugga på till pastan eller den grekiska salladen
Svalkande

Svalkande

I går blev jag riktigt sugen på något svalkande när det var så varmt på eftermiddagen. En vattenmelon fick följa med hem från mataffären och sedan drog jag mig till minnes att jag hade sett ett melonrecept i Linda Lomelinos fantastiska glassbok
rabarberpaj med kardemumma

rabarberpaj med kardemumma

Sätt ugnen på 200 grader. Bland rabarber med salt, kardemumma, socker och lite potatismjöl. Fördela i en form
Mumsig pannacotta med extra allt

Mumsig pannacotta med extra allt

Det blir inte så ofta som jag gör efterrätt till mig själv. Jag föredrar hellre att äta en chokladpralin, av det lite finare slaget, efter middagen
Godaste äppelkakan

Godaste äppelkakan

Godaste äppelkakan ever. Du vänder den saftiga sockerkakan upp och ner och på toppen har du en knäckig kola- och äppeltopping
After Eight Cookies

After Eight Cookies

Det är ingen hemlighet att jag älskar After Eight. Särskilt i bakverk gör sig chokladen extra bra. Det var riktigt svårt att hålla sig från att äta upp dem innan de skulle fotas efter att ha gjort misstaget att bara smaka en kaka som vart deformerad och inte passade till fotograferingen