Dela gubbarna i mindre bitar och lägg i en skål tillsammans med rivet limeskal. Tänk på att om du gör efterrätten dagen innan, vilket går kanoners bra att göra, så täck formarna med ett bakplåtspapper så undviker du risken att det ska bli en tråkig hinna på pannacottan som det kan bli om den får stå för länge
Myntan, den bidrar med smak och inte mins med färg. För den som av olika skäl avstår alkohol, kan jag lova att det smakar lika gott med enbart flädersaft och tonic
Skär tomaterna i mindre bitar, skiva löken, hacka pistagenötterna grovt och blanda med quinoan. Ordförrådet har gått på semester så ni får hålla tillgodo med en bildkavalkad istället
När det var dags för midsommarfirande förra helgen gjorde jag och min syster Evelina en glutenfri gräddtårta medjordgubbar, körsbär, myntaoch ätbara blommor
Hacka myntaoch lägg allt en skål fylld med is. Avsluta med att hälla över sockerlagen och rör runt. Jag hade gärna haft mynta också, så har du det hemma, släng med en näve
Blanda med socker och vänd ner jordgubbarna, lime och socker. Häll i mascarponen över digestivekexen toppa medjordgubbarna + lite krossade digestive kex
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.