Efterrätter

Efterrätter

  • 17 Recept
Världens godaste Ananaspaj

Världens godaste Ananaspaj

Pajdeg. 1150g smör. 1 dl strösocker. 3 dl vetemjöl. 1 tsk bakpulver. 1Fyllning. 13 små burkar krossad ananas (á 140g avrunnen vikt)
Världens bästa tårtbotten

Världens bästa tårtbotten

Ingredienser Portioner. 10 4 ägg 2 dl socker 1 dl vetemjöl (à 60 g) 1 dl potatismjöl (à 80 g) 1 tsk bakpulver smör och mjöl till formen Lägg till i inköpslistan
Havresmulpaj

Havresmulpaj

450 g blåbär. 1½ dl strösocker. 11 msk potatismjöl. 1¾ dl strösocker. 11½ dl havregryn. 11 dl vetemjöl. 1125 g Arla® Svenskt Smör