Havresmulpaj
www.arla.se
www.arla.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 450 g blåbär
  • 1½ dl strösocker
  • 11 msk potatismjöl
  • 1¾ dl strösocker
  • 11½ dl havregryn
  • 11 dl vetemjöl
  • 1125 g Arla® Svenskt Smör
  • 15 dl Arla Köket® vaniljsåsGör så här: Sätt ugnen på 225°. Lägg blåbären i en ugnssäker form. Strö över socker och potatismjöl. Blanda socker, havregryn och mjöl i en bunke. Finfördela smöret i blandningen till en smulig deg. Fördela smuldegen över frukt och bär. Grädda i mitten av ugnen ca 20 min. Servera med vaniljsås.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.