Idag har jag knåpat ihop mig en supergod pumpa paj gjord på teff och havremjöl. Allt kommer ifrån Barabramat och mycket av det jag har använt till denna paj kommer från deras webbshop
Fyll sen pajen med grönsakerna och häll på kesoblandningen. Låt pajen vila lite innan du serverar. Fyllningca 200 g keso2 ägg1/2 dl sojamjölksaltFärska tomater, hade gula och röda körsbärstomaterSoltorkade tomaterBladspenatFärsk basilikaLite parmesan på toppenUnder tiden pajbottnen står i ugnen, blanda ihop keso, ägg, sojamjölk och lite salt i en bunke
Här kommer ett fantastiskt gott recept på en jättegod matpaj. Matpajer kan variera i en oändlighet och det är även så lätt att ta med sig eller bjuda på
Hade en fin vän över på besök häromdagen och bjöd då på denna goda tacopaj. Faktiskt första gången som jag lagar och äter tacopaj och jag blev riktigt imponerad
Blanda äggen med färs och ost och häll i pajskalet. Kavla degen i mjöl och kläd en pajform (ca 24 cm i diameter). Nagga botten med en gaffel och grädda pajskalet 8–10 minuter tills den fått fin färg. Grädda pajen i ca 30 minuter
Denna paj blir matigare och mer mättande,samt något nyttigare än en vanlig paj med bara vetemjöl. Jag passade på att göra några pajer när jag ändå var i farten, och frös in i matportioner bara att värma upp och göra en sallad till en lunch