Mina favoriter

Mina favoriter

  • 8 Recept
Mina favoriter
Ugnsstekt lax med grön couscous

Ugnsstekt lax med grön couscous

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner Lax 500 gram laxfilé(er) , Fryst 0,5 msk olivolja 1 krm salt 1 krm svartpeppar Grön couscous 2 dl couscous 250 gram broccoli 75 gram grana padano 2 msk olivolja 0,75 msk vit balsamvinäger 0,5 msk grönsaksbuljong 1 krm salt 1 krm svartpeppar Basilikasås 1 kruka(or) färsk basilika 1 st ägg 1 msk dijonsenap 1 klyfta(or) vitlök 2 tsk vit balsamvinäger 1 tsk flytande honung 5 msk rapsolja 1 krm salt 1 krm svartpeppar Köp receptet Näringsvärde Kcal
Cannelloni med rostad paprika

Cannelloni med rostad paprika

Värm ugnen till 200 grader. Lägg tomater och paprikabitar med snittytan upp på en papprad plåt. Blanda olivolja, salt, peppar och socker och ringla blandningen över grönsakerna
Scamppi och creme frech

Scamppi och creme frech

Stekta jätteräkor på en spegel avcreme frech och kaviarReceptet för 4 personerIngredienser. 20 st scampi ( Jätteräkor, det färskfrysta är bäst)1 dl olivolja1 msk citronsaft1 st chalottenlök i små tärningarSalt och peppar1 dl creme frech1 msk sik eller löjrom1 msk skuren dillInnan du börjar med den här anrättningen skall jag påminna digom att först måste du ha tagit fram dina scampin, jätteräkor ochlåta dem tina i rumstemperatur ca ½ timme, då det är gjort kandu gå över till att börja förbereda själva rätten
Kalljästa vetebullar

Kalljästa vetebullar

Smula ner jästen i en degbunke. Tillsätt mjölken och rör tills jästen är riktigt upplöst. Tillsätt rumsvarmt matfett, delat i mindre bitar, sockret och mjölet