Värm ugnen till 200 grader. Lägg tomater och paprikabitar med snittytan upp på en papprad plåt. Blanda olivolja, salt, peppar och socker och ringla blandningen över grönsakerna
Stekta jätteräkor på en spegel avcreme frech och kaviarReceptet för 4 personerIngredienser. 20 st scampi ( Jätteräkor, det färskfrysta är bäst)1 dl olivolja1 msk citronsaft1 st chalottenlök i små tärningarSalt och peppar1 dl creme frech1 msk sik eller löjrom1 msk skuren dillInnan du börjar med den här anrättningen skall jag påminna digom att först måste du ha tagit fram dina scampin, jätteräkor ochlåta dem tina i rumstemperatur ca ½ timme, då det är gjort kandu gå över till att börja förbereda själva rätten
Smula ner jästen i en degbunke. Tillsätt mjölken och rör tills jästen är riktigt upplöst. Tillsätt rumsvarmt matfett, delat i mindre bitar, sockret och mjölet