Bullar

Bullar

weinerdeg

weinerdeg

Deg200 g mjölk, kall [2 dl] 30 g jäst 480 g vetemjöl, kallt [8 dl] 40 g strösocker, kallt [0,5 dl] 20 g osaltat smör, rumstempererat 110 g ägg [2 st] 500 g smör osaltat, för inkavling
Konditorns semlor

Konditorns semlor

Fördeg500 g mjölk 500 g extra bagerivetemjöl 40 g jäst 10 g kardemumma. 1Deg, resten200 g strösocker 20 g havssalt 500 g extra bagerivetemjöl 200 g smör, rumstempererat
Fridolfs lyxbullar

Fridolfs lyxbullar

Grädda bullarna i 12–15 minuter. 1Rör ihop florsocker och vatten och ringla glasyren över de avsvalnade bullarna
Vaniljbullar

Vaniljbullar

Placera bullarna på en plåt med bakplåtspapper. Pensla de nygräddade bullarna med smör och rulla dem i strösocker
Kanelbullar med dulce de leche

Kanelbullar med dulce de leche

150 g smör. 5 dl mjölk 3 %. 50 g jäst. 0,5 dl strösocker. 1 tsk salt. 1 msk kardemummakärnor, stötta. 14-16 dl vetemjöl
Kalljästa vetebullar

Kalljästa vetebullar

Pensla bullarna med uppvispat ägg, strö på pärlsocker och mandel. Låt bullarna svalna under bakduk på galler
Supergoda och saftiga kanelbullar med kardemumma

Supergoda och saftiga kanelbullar med kardemumma

En god och hederlig kanelbulle däremot tycker jag är supergott och när de är alldelens nybakade och fluffiga så kan man ju äta hur många som helst och häromdagen gjorde jag kanelbullar med kardemumma i

Rimbobullar

 Rör ihop glasyren och glasera de avsvalnade bullarna.  Pensla bullarna med uppvispat ägg och grädda mitt i ugnen i ca 8 minuter
Saftig semla med kesella

Saftig semla med kesella

Det lackar mot semmelfrossa och det absolut godaste är att sno ihop sina egna fettisdagsbullar. Ingredienser till själva bullarna