Bullar

Bullar

  • 37 Recept

Rimbobullar

 Rör ihop glasyren och glasera de avsvalnade bullarna.  Pensla bullarna med uppvispat ägg och grädda mitt i ugnen i ca 8 minuter
Saftig semla med kesella

Saftig semla med kesella

Det lackar mot semmelfrossa och det absolut godaste är att sno ihop sina egna fettisdagsbullar. Ingredienser till själva bullarna
Wienerbröd steg för steg.

Wienerbröd steg för steg.

Att göra wienerdeg är inte det lättaste att göra hemma. På bageriet är det lättare. Men vi köper margarin plattor som är gjorda för wienerdeg
Wienerbröd

Wienerbröd

Vaniljkräm. Dela vaniljstången på längden. Skrapa ner fröna i en kastrull, lägg ner stången, tillsätt mjölk och koka upp
KARDEMUMMABULLAR OCH TRÄDGÅRDSGÖMMOR

KARDEMUMMABULLAR OCH TRÄDGÅRDSGÖMMOR

Satte en vetedeg och bakade rejäla kardemummabullar. Doften av nybakade bullar med nystött kardemumma. Kardemummabullar är ett säkert kort för caféverksamhet
Svenskt Smör, valfri

Svenskt Smör, valfri

Ingredienser Portioner. 6 kakor 75 g smör 2 dl mjölk (3 %) 25 g jäst 1/2 dl socker 1 krm salt 1 tsk stötta kardemummakärnor ca 6 1/2 dl vetemjöl 1 uppvispat ägg till pensling socker att strö över Fyllning ev 1 msk potatismjöl 250 g blåbär 1 dl socker Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Svenskt Smör, valfri 5
Fridolfs lyxbullar

Fridolfs lyxbullar

Rör ihop florsocker och vatten och ringla glasyren över de avsvalnade bullarna. Grädda bullarna i 12–15 minuter
Rimbobullar

Rimbobullar

Lägg bullarna i formar och ställ dem på bakplåtar. Låt bullarna kallna utan bakduk. 1Låt bullarna jäsa i rumstemperatur under duk ca 2 timmar. 1Pensla med uppvispat ägg och grädda bullarna mitt i ugnen ca 6-8 minuter. 1Rör ut florsocker med vatten och glasera de kalla bullarna med glasyren
Budapesttårta

Budapesttårta

Budapestbakelsen förknippar man kanske mest att den rullas ihop, precis som en rulltårta. Men man kan också baka ut den som en rund eller fyrkantig tårta om man vill ”trixa” till det lite
Kanelbullar

Kanelbullar

Forma dina bullar på önskat sätt (snäcka eller knut) och lägg dem på plåt med bakplåtspapper eller silikonduk