Jag snodde ihop supergoda vaniljbullar strax innan vi for. Snabbullar med vaniljkräm, 12 stora Ingredienser 7,5 dl vetemjöl 1,5 dl socker 2 tsk kanel 2 tsk vaniljsocker 4 tsk bakpulver 150 gram smör 3,5 dl filmjölk/naturell yoghurt Övrigt Vaniljkräm (blanda ihop mjölk å marsanpulver till rätt tjock konsistens, det behövs ca 2 dl kräm) Pärlsocker Smör till formen Gör såhär 1
Strimla rödkålen fint och dela blomkålen i små buketter. Skär körsbärstomaterna i halvor eller kvartar och hacka moroten i stavar alternativt skiva i mandolin
Så här gör du. 50 minuter. Sätt ugnen på 225 grader. Smula jästen i en stor bunke. Mät upp mjölet. Smält smöret i en kastrull, häll på mjölk och se till att det blir fingervarmt
Ikväll bakade jag frallor med manitoba cream-mjölet. Ni vet mjölet med extra jäskraft. Och naturligtvis så passar den jäskraften extra bra till vanliga, enkla, ljusa frallor
Jag kunde inte hålla mig länge från att börja använda mina polkagrisar. Idag efter jobbet knåpade jag ihop en fluffig kräm med vit choklad, grädde och polka med en knaprig kakbotten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.