Börja med att koka äggen. De ska vara hårdkokta. Öppna tonfiskburken töm den på vätskan, häll den i en mellanstor bunke, öppna majsen töm även den på vätska
Det här är en av italiens mest älskade efterrätter i dag. En föregångare till den internationellt mer kända tiramisù, som uppfanns nästan 100 år efter att ”La scienza in cucina e l’arte di mangiar bene” gavs ut
Artusi för svenskar | Italiensk mat från 1800-talet
Jag fick inspiration till att baka denna ljuvliga chokladkaka av recept. nu men jag har ändrat lite i receptet då jag tyckte att den behövde lite mer av vissa ingredienser
Köttfärsbiffar smaksatta med bl. a vitlöksalt och pizzakrydda (kryddblandning med oregano, mejram och basilika) serverat med råstekt vitlökspotatis och en kall créme fraicheröra med tomat och basilika (använder Crème Bonjours färdiga)
Här kommer beskrivningen på mina suveräna tomatbrushetta som jag bjöd på som apetizers. Lördagsmiddagen bjöd på grillning med chicken souvlaki (kycklingspett med grönsaker), mangosalsa, potatisklyftor och Café de Paris