Rosta kryddorna (utom ingefära och gurkmeja) i en ugnsform i cirka 20 minuter på 200 grader eller rosta dem lätt och skaka hela tiden i en panna på spisen tills de börjar "knäppa"
Blanda alla kryddor i en burk (ex av glas) och rör om. Färdigt. ). Eftersom att kryddmixen innehåller rena kryddor så kan du använda den till vilket recept du vill och du behöver inte justera någon sockermängd, den fungerar också fint inom LCHF 2 msk kanel
Ingrédients Pour 1/2 litre de crème 2 grandes feuilles de gélatine (4 à 5 g) 250 g de lait (25 cl) 50 g de sucre 40 g de jaune d’oeuf (2 ou 3 jaunes) 25 g de fécule de maïs (type maïzena) ½ cuillerée à café de vanille en poudre ou liquide (facultatif) 20 g de beurre 200 g de crème fraîche liquide entière froide
Snabbt och enkelt grundrecept på pannkakor som är lika goda nygräddade som dagen efter i matlådan. Här är ett enkelt grundrecept på pannkakor, bara att steka och servera med sylt, grädde, bär eller vad du föredrar