Jätte jätte gott. Detta behöver du. 750 gr fläskytterfilé500 gr champinjoner2 tomater150 gr fetaost½ kruka basilika1 rödlök½ kruka kruksallad1 stor näve babyspenatblad1 burk kronärtskockorsaltpepparsmör att steka i
Jag upplevde det som köttigare, med mindre fett som släppte vid stekning. Jag använde fläskytterfilé igen, ett kött som passar jättebra just här eftersom grytan ska puttra en stund
Matsedel vecka 39. Hej, och en riktigt trevlig helg till er alla. Ja, ok, tekniskt sett så har ju snart halva helgen redan gått, men än finns det många timmar kvar att vara ledig på
Gratänger är ett bra alternativ, därför serverades det köttfärsgrratäng igår. Köttfärsgratäng. Gör man inte det, så rinner köttvätskan ut i ugnen och det är ju synd, och det luktar inte gott
Skär köttet i strimlor. Stek köttet hastigt i en stekpanna. 500-600 g strimlat kött, ex-vis lövbit, lövbiff eller oxfilé. 500-600 g strimlat kött, ex-vis lövbit, lövbiff eller oxfilé
Till köttet serverade vi en trattkantarellsås, rotfruktsgratäng och en sallad. kött,nyår. Lägg köttet på en plåt, pensla med 1 msk olivolja och krydda med peppar,. Låt köttet svalna och sätt sedan in det i kylen cirka 20 min