500 g kycklinglår (skinn- och benfri) 5 dl vatten 2 hönsbuljongtärningar 1 tsk salt 2 lagerblad 1 morot, skalad och skuren i skivor 1 purjolök, sköljd och skivad (liten)
Jag brukar servera mina ribs med stekta äpplen. Revbensspjäll, i synnerlighet de tjocka matiga som faller itu så lätt och smakar gudomligt av den goda glacen är ett måste på vårt julbord
Har haft en lergryta, en Römertopf stående i skåpet i många år utan att den har kommit till användning, har aldrig kunnat bestämma mig för om jag vill ha den till brödbak eller till matlagning
[Foto. Från Trattoria]. Hittade det här receptet hos Elle Mat & Vin och det är ingen mindre än Karin, som driver bloggen Trattoria som står bakom den goda förrätten
Det börjar vankas dags för cykelfest i vår by. och jag har blivit tilldelad förrätt i år. Det är jag och en vännina som står som arrangörer och vi kan stolt berätta att iår är det 153 personer som ska vara med på vår Cykelfest