Putsa och skär svampen i små bitar. Hacka löken. Värm upp oljan i en tjockbottnad kastrull och fräs löken varsamt så att den blir genomskinlig utan att ta färg
Jag försöker vara lite ekonomisk så jag kollar bra priser på våra närmaste affärer. ) Detta resulterade i att vi hade 500 g champinjoner hemma så maken köpte färsk pasta (på rea) och med vad vi hade hemma trollade vi fram en busgod middag
Hallå fredag och hallå helg. Men framför allt, hallå pastamiddag. Just fredagar är sedan länge Mårtenssons officiella pastakväll, även om vi hamnar på avvägar ibland med en risotto eller en köttbit
1. Tillbehör. Koka pastan enligt anvisning på förpackningen. 2. Tomatsås. Skala och finhacka lök och vitlök. Fräs löken i olja tillsammans med chiliflakes, oregano och basilika i en kastrull utan att det tar färg
En klassisk Carbonara är inte nyttig för kilona, men ren balsam för själen. ) Det finns redan flera versioner av detta här på Salt&Peppar, men idag blir det Per Morbergs version av klassikern