Pastamedoxfiléi en krämigsås är en perfekt bjudrätt som går fort att laga och som du kan förbereda genom att göra såseninnan och sedan steka till köttet när pastan kokas precisinnanservering
Servera med kokt pasta och toppa med nötterna. Julen närmar sigmed stormsteg och jag gissar att många har fullt upp med julbak, godistillverkning och annat julstök
Lyft över pastanisåsen. Här kommer receptet på den pastarätten jag snackade om i fredags. Krydda torkade örter redan nu så smaken får hänga med och riktigt svettas ihop
Blirsåsen för tjock späd med mjölk eller vatten. Späd med grädde, vatten och viltfonden. Stek ur vattnet ur svampen, tillsätt smör och lök, fräs tills löken mjuknat
Låt sjuda ihoptill en sås och smaka av med salt och peppar. 1 Koka pastaenligtanvisningen på förpackningen. 2 Häll grädde i en kastrull och smula ner osten. 3 Värm olja i en stekpanna och stek lök och svamptills något mjuka. 320 g pasta. 1 msk olivolja. 250 g champinjoner, delade
kallas ibland Bjäst). färska basilikablad (valfritt). kallas ibland Bjäst). Tillservering. 4 vitlöksklyftor. 400 g färsk svamp (t ex skogschampinjoner eller champinjon). 3 msk tamari (eller annan soja). 2 msk färsk basilika, finstrimlad. 2 msk färsk oregano, finhackad. 2 msk färsk timjan, finhackad. 2 msk olivolja, tillstekning. 1 tsk salt (gärna flingsalt). 1 msk näringsjäst (valfritt. 400 g tagliatelle eller annan pasta (glutenfri om så önskas, t ex gjord av råris). 1 gul lök, stor 4 vitlöksklyftor 400 g färsk svamp (t ex skogschampinjoner eller champinjon) 1 burk kokosgrädde á 400ml 3 msk tamari (eller annan soja) 2 msk färsk basilika, finstrimlad 2 msk färsk oregano, finhackad 2 msk färsk timjan, finhackad 160 g färsk bladspenat 2 msk olivolja, tillstekning Salt svartpeppar. 3 msk pumpafrön 1 tsk salt (gärna flingsalt) 1 msk näringsjäst (valfritt. 400 g tagliatelle eller annan pasta (glutenfri om så önskas, t ex gjord av råris) färska basilikablad (valfritt)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.