Det här afrikanska stekpannebrödet är jätteenkelt att baka. Det innehåller ingen jäst, och har därför ingen jästid, vilket gör det till ett snabbakat bröd
1 msk brödkrydda. Värm degspadet (vatten och fett) till fingervärme, 37°. Smula jästen i en bunke och tillsätt den ljumma blandningen medan du rör om så att jästen löser sig
Bästa långpannebrödet med olivolja, timjan och flingsalt. Bröd, I långpannan den. Här kommer receptet på ett mycket använbart och lättbakat långpannebröd som jag ofta bjuder på när det vankas kalas
Till detta serverades gott, glutenfritt majsbröd. Majsbröd. Majsbröd. Lägg i "en näve" deg (det blev 8 bröd, ska egentligen bli tolv) och stek i ett par minuter
Ett bröd som inte behöver jäsa innan gräddning. Låt sedan brödet svalna under bakduk på galler. Sätt sedan ugnen på 175 grader och baka brödet 40-50 minuter