Det här afrikanska stekpannebrödet är jätteenkelt att baka. Det innehåller ingen jäst, och har därför ingen jästid, vilket gör det till ett snabbakat bröd
Smula ner jästen i en skål. Värm mjölken till 37° och häll över jästen. Rör om tills jästen lösts upp. Tillsätt ägg, rumsvarmt smör i bitar, salt, socker, grahamsmjöl och det mesta av vetemjölet
Finns det lyxigare än nybakt bröd på morgonen. Ett otroligt enkelt recept med få ingredienser, du fixar degen på kvällen och häller upp det på morgonen och vips in i ugnen
Smula jästen, värm vattnet med fettet till 37° och lös upp jästen, använd först bara någon deciliter av degspadet och häll på resten när jästen är löst
Om man bortser från att det snöade och att Skåne var täckt i ett tjockt, grått lager slask var det riktigt fint att vara hemma-hemma i helgen och få äta pappas rågkakor till frukost
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.