Ibland verkar det som om jag inte gör annat än bakar limpor, men eftersom jag bakar i stort sett allt bröd som vi äter (och vi äter ganska mycket bröd), så blir det en ständigt återkommande uppgift att fylla brödlådan och frysen
lördag, den 8 april 2017, kl. 17. 00. Kuvertbröden från himlen. Hej min vän. Hur mår du. Detta är ett tidsinställt inlägg å just nu befinner vi oss på en överraskningsfest i Härnösand för faster Pia 60 år å farbror Peter 70 år
Igår bakades det för fullt här hemma, bland annat de här rågbullarna med russin i. Jag har inte ätit dem själv men Peter sa att de var goda nog för att hamna på bloggen och det får jag ju lita på
Hej på er. Nu ska ni få recept på världens godaste och superenkla pizzabullar (enligt mig) med hemmagjord deg dessutom och en god fyllning som man kan variera i mängder om man vill de
Det här är ett jättegott, saftigt och tåligt bröd. Ett av familjens favoritbröd. Under de två långa jästiderna och när bröden gräddas brukar jag baka något annat