Ansa svamparna och skär dem i stora bitar. Stek svampen i olivolja på medelvärme. Tillsätt schalottenlök, vitlök, chili och sherry efter 5 minuter och låt steka i ytterligare några minuter
En variant på caprese med varma tomater som rostas i ugnen smakade finfint som tillbehör. Jag har snott delar av ett annat recept till det här, brödsalladen panzanella som jag gärna gör på sommaren och äter som ensamrätt eller tillbehör till grillat
Ett härligt italieninspirerat tillbehör till maten – vad du än väljer att servera. Det här är ytterligare ett härligt recept från Jamie Oliver som är väl värt att förmedla
Efter besöket på matmässan Passion för mat var jag sugen på italiensk mat. Kanske var det för allt prat om salsiccian hos Eriksons Chark som fick mig in på de tankarna eller så var det bläddrandet i Jamie Olivers 30-minute meals
Jag är en stor förespråkare av att äta säsongsbetonat. Förutom att äta närodlat och ekologiskt så är jag övertygad om att det är ett av de säkraste sätten att få tag på riktigt goda råvaror till så bra priser som möjligt
Det är sällan jag minns tidpunkten för när jag började tillaga råvaror på ett speciellt sätt. Trots att jag var relativt ung då jag började intressera mig för matlagning och bakning så är det främst under de senaste 10 åren som jag utvecklat och mer grundläggande förändrat mitt sätt att både hantera och tillaga mat