Koka tills de är mjuka. Den här stod på buffébordet och blev najs. Låt stå kallt fram till servering. Vi gjorde den dagen innan så den fick gosa ihop sig
Stek löken i smöret tills den tar lite färg, tillsätt kokosmjölk, sojasås och peppar. Småkoka några minuter och tillsätt sen jordnötssmör och hackade jordnötter
Härliga primörer i form av vit och grön sparris och färskpotatis tillsammans med mjäll fjällröding och en lagom syrlig beurre blanc-sås, så gott som det bara kan bli
Minsann om vi inte har en så kallad cliffanger att leverera, en uppföljning på inlägget med kyckling och sparris i citronsås där vi lovade att rapportera vad som hände med resten av sparrisbunten
Jag har haft span på ett bröd ett tag nu och när mamma undrade om jag kunde bidra med något tillpåskbuffén kom jag att tänka på brödet men det visade sig då att jag glömt att spara sidan som favorit men efter många olika sökningar hittade jag tillslut samma bröd fast på en annan blogg
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.