Eva,s

Eva,s

  • 12 Recept
Midsommar 2017
Glutenfri pajdeg

Glutenfri pajdeg

Detta grundrecept till glutenfri pajdeg passar bra till olika matpajer. Jag provade att göra den till en tacopaj och det funkade jättebra
Pizzabullar LCHF, Glutenfria, Low Carb

Pizzabullar LCHF, Glutenfria, Low Carb

Sätt ugnen på 200 g. Vispa äggen riktigt fluffiga, ca 5 minuter. Blanda de torra ingredienserna. Vispa ner färskosten, osten och de torra ingredienserna
Matjesilltårta

Matjesilltårta

1. Smält smöret. Dela kavringen i mindre bitar och mixa den till smulor. Blanda ner smulorna i det smälta smöret
Bakad färskpotatis

Bakad färskpotatis

Skrubba potatisen och torka den torr och "pricka" potatisarna med en gaffel. Lägg potatisarna på en plåt med bakplåtspapper och pensla dem med olja
Silltårta

Silltårta

Smula kavringen i matberedaren. Tillsätt smält smör och blanda. Tryck ut smulorna i en form med löstagbar kant, 24 cm i diameter
Marängtårta till Mors dag

Marängtårta till Mors dag

Botten. Vispa äggvitorna till hårt skum. Blanda socker, kakao och majsstärkelse och tillsätt lite i taget under vispning
Glutenfri smulpaj

Glutenfri smulpaj

Smuldeg. Rör ihop rumsvarmt smör, mandelmjöl, havregryn, kokos och muscovadosocker. Bred ut en tredjedel av smuldegen i botten på en pajform, 24 cm i diameter