Toppa medtomaternaoch oregano. Here I go again med smördeg och prosciutto. Det enda jag gjorde annorlunda var att låta skinkan vara med i ugnen i stället för att läggas på efter gräddningen
Smaksätt pyttipannan med örter, salt, peppar och häll i tomaterna. Skär potatisen i munsbitar och stek långsamt på medelvärme i en djup stekpanna med smör
4 400 g sejfilé 900 g potatis Sås 1 burk kräftstjärtar i lake (à 360 g) 1 gul lök 1 msk olja 1 1/2 dl lag från kräftor 2 1/2 dl mellangrädde 1 msk majsstärkelse (Maizena) 4 tomater 2 msk hackad dill 1 citron salt och peppar Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
På med grädde, lök ochtomater. Men när det är sommar ochfärskpotatistider nöjer jag mig med den näst bästa varianten, att använda kokt färskpotatisoch ösa över en massa gott i en gratäng
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.