Jag bakade Libabröd på gourmetstålet från gourmetstal. 10st Libabröd. se och imponeras fortfarande över hur suveränt det fungerar, resultatet är alltid ett stort WOW så det här är nog den mest imponerande produkten som jag hittills har testat
Låt sconesen svalna i en brödkorg under en kökshandduk. - När jag tagit ut sconesen ur ugnen lägger jag dem alltid i en brödkorg med en kökshandduk både under och över sconesen och sedan låter jag dem ligga och vila i ca
Detta är superenkelt att göra & det blir gott. Perfekt när man vill fylla upp frysen lite. Detta recept hittade jag på internet när jag googlade50 g jäst50 g margarin5 dl mjölk2 msk honung2 msk olivolja½ msk salt½ dl solrosfröm½ dl linfrönca 14 dl vetemjölSmula jästen i en bunke
Jag brukar baka brödet i en mindre långpanna, för att få brödet högre. rågsikt eller lantbrödsmjöl. Grädda brödet i 225 grader varm ugn i ca 15- 20 minuter
Indiskt naan bröd. Naan bröd / Nan bröd. Överallt kunde jag läsa att det var näst intill omöjligt att göra bra nanbröd utan en riktig indisk tandoor – koleldad lerugn
Jag testade ett nytt bröd som blev väldigt, väldigt gott. Enligt originalreceptet, som kommer från Anna Bergenströms kokbok, ska brödet innehålla valnötter eller hasselnötter, men jag hade inga nötter alls hemma och tog mandel istället
Naanbröd är ett indiskt tunnbröd som bakas i en tandoorugn, men eftersom jag inte äger en sådan så bakar jag mina naan i en helt vanlig ugn, vilket går alldeles utmärkt
Jag tycker det är fantastiskt roligt att baka bröd. Jag är verkligen ingen brödsnobb, som tvunget måste baka avancerade grejer med mängder av ovanliga ingredienser, utan jag bakar det jag tycker verkar gott och som jag blir sugen på att testa