Det fantastiska brödet har ni hört talas om det. Receptet på brödet finns sedan tidigare här på bloggen och det är verkligen en stor favorit bland alla brödrecept tycker jag
Om du vill använda skyn till sås är det viktigt att välja en ugnssäker form som har ungefär samma storlek som köttbiten annars kommer all köttsaft dunsta bort
Dagens middag hemma hos oss. Köttbullar i en gräddig brunsås, det är så gott. När köttbullarna får ligga i såsen och småputtra en stund så tycker jag att både såsen och köttbullarna får extra god smak
Maränger. Frasiga och så där härligt sega. Enkelt att göra och superroligt att spritsa, enligt Liten som så klart vet exakt hur det ska vara (Tack "Sveriges yngsta mästerkock"
Här bjuds det idag på en smaskig och mustig köttfärsrätt där allt serveras i en och samma form, om den passar som middag en hjärtedag som denna låter vi var och en bestämma själv
I helgen som kommer vankas det kalas. Nu är det Gustaf som fyller två-siffrigt – 10 år. Självklart kommer det bjudas på godsaker, bland annat hembakta klassiska kanelbullar
1. Smula ner jästen i en bunke. Tillsätt mjölken och blanda tills jästen lösts upp. Tillsätt strösocker, kardemumma, salt, ägg, smör och vetemjöl, lite i taget
SaveProcess until smooth, then stop and scrape the sides of the food processor with a spatula. Before you begin, place your oil in the freezer or refrigerator so that it is chilled, but still liquid
Det här blir ett ungefärligt recept på hur jag gjorde, men gott blev det. Först hade jag inte i grädden o majonnäsen utan allt det andra, men då blev den så himla syrlig så jag tänkte jag lärde ha i något annat så lite grädde o majonnäs o såsen blev ypperligt god